LASKETTELU

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko
 Salomon Divine 55 Energyzer Monot
Salomon Divine 55 Energyzer tuotetiedot: Weight 3550 Flex index 55 Strap 25 Last 104 ..
139,90€ Veroton: 112,82€
Alpina Grap laskettelukypärä
Alpina Grap laskettelukypäräMyyntimenestysmalli jo usean vuoden ajan, nyt uusilla väreillä!Ilmastoitu ja hyvin suojaava kypärä, jossa irroitettava ja pestävä sisus.Valmistettu SaksassaPehmustettu ja lämmittävä niskakappaleRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätUseita testimenestyksiäIrroitettava ja pestävä sisus?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypärä
Alpina Jump JV VarioFlex laskettelukypäräAlpina malliston \'lippulaiva\' kypärä!Uuden teknologian laskettelukypärä, jossa hiihtolasit on integroitu kypärään. Lasit tummuu ja vaalenee automaattisesti keliolosuhteiden mukaan.Näkökenttä erittäin laajaKäy silmälaseja käyttävilleRun system, portaaton kiristysPortaaton ilmastoinnin säätöIrroitettavat korvaläpätVärit: MattamustaVarioflex lasit?..
217,00€ 289,00€ Veroton: 175,00€
Alpina Menga laskettelukypärä
Alpina Menga laskettelukypäräKestävä ja hyvin suojaava kypärä lasketteluun!Lämmin vuori, joka suojaa päätä kylmyydeltä ja iskuilta.Irroitettavat korvaläpät.Pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.Turvallinen In mold-rakenne.Iskun- ja naarmunkestävä?kuorirakenne.Säädettävä solki.?Väri: Mattamusta?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Park Pro laskettelukypärä
Alpina Park Pro laskettelukypäräKYPÄRÄ JOSTA LÖYTYY KAIKKI HYVÄT ELEMENTIT!?Kypärä käy nuorille ja myös vanhemmille! Miehille ja naisille omat värit!Tuotetiedot:- Run system, portaaton kiristys- Hardshell kuorirakenne, turvallinen- ilmastoitu?..
90,00€ 129,00€ Veroton: 72,58€
Alpina Spam Cap laskettelukypärä
Alpina Spam Cap laskettelukypäräLipallinen Inmold-kypärä tyylikkäissä väreissä!Loistavasti suojaava kypärä, jossa pehmustettu ja lämmittävä niskakappale.IlmastoituRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätVärit: Harmaa-pinkki (matta), keltainen, ruskea-valkoinen (matta), sininen-ruskea (matta)..
69,00€ 99,00€ Veroton: 55,65€
Atomic Affinity laskettelusukset
Atomic Affinity laskettelusuksetAtomicin naisille suunniteltu suorituskykyinen rinnesuksi!Sopii niin aloittelijoille kuin aktiivisemmillekin laskijoille.Siteet kuuluvat hintaan.Suksenmitta:140 cm (117-74-96) kääntösäde: 12 m..
222,00€ 445,00€ Veroton: 179,03€
Atomic Infamous laskettelusukset
Atomic Infamous laskettelusuksetTyylikäs Twintip-laskettelusuksi, joka on taipuisa ja äärimmäisen kestävä suksi.Rocker Park ja Stomp Sidecut lisäävät luottamusta kaikissa haasteissa.Suksenmitta: 171 cm (1,9-17,9-19,9)Kääntösäde: 19,9 m..
261,00€ 523,00€ Veroton: 210,48€
 

Nykyaikaiset laskettelusukset ja muut lasketteluvarusteet


Etsittekö jännitystä vai muuten vain haluatte nauttia komeista vuoristomaisemista? Silloin tarvitsette laskettelusukset ja muut laskettelijalle välttämättömät varusteet. Kun haette täyden varustuksen kaupastamme, voitte valloittaa kaikki suositut rinteet Euroopassa ja muualla maailmassa. Voitte itse valita joko muiden hyväksi havaitsemat ja koetut reitit tai, kun kokemusta karttuu, lähteä valloittamaan vielä koskemattomia rinteitä. Joka tapauksessa kanssanne ovat:


·    vahvat rinteisiin tarkoitetut sukset;
·    luotettavat kaksikerrosmonot kiinnikkeineen;
·    nykyaikaiset kypärät pään suojaksi;
·    laskettelulasit silmien suojaamiseksi auringolta ja lentävältä lumelta;
·    laskettelusauvat tasapainoa parantamaan.


Kaikki varusteet ovat ehdottoman laadukkaita ja myös tyylikkäitä. Parhaat selfiet ja videot ovat taattuja. Samalla suojauksenne on erinomainen. Maailman johtavat asiantuntijat ovat suunnitelleet, valmistaneet ja tarkastaneet varusteet nimenomaan teidän turvallisuuttanne ja miellyttävää ajanviettoa ajatellen. Kaupassamme ovat edustettuina kaikki yleisimpiä laskettelutyylejä varten tehdyt varusteet. Voitte valita vapaalaskun (freeride) tai rinnelaskun (racing) varusteet johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta:


ATOMIC;
Salomon;
K2;
Fischer;
HEAD;
Elan;
Volkl;
Rossignol jne.
Laskettelu hoidetuilla rinteillä on kaikkein yleisin muoto. Nuorison keskuudessa hyvin suosittua on freestyle, jossa tehdään akrobaattisia taitoja vaativia temppuja ja muita kuvioita sitä varten tehdyissä hyppyreissä ja alueilla. Voitte kokeilla voimianne halfpipe-radoilla, lähinnä lumilautailijoille tehdyissä kourumaisissa rakenteissa. Mutta myös suksilla laskettelijat ovat valtaamassa paippeja ja kilpailevat niissä talviolympialaisten aikaan.


Aloittelijoille ja kaikkein pienimmille laskettelijoille


Kun koko perhe lähtee rinteiden valloitukseen lomalla tai viikonlopuksi, myös lapsille löytyvät varusteet meiltä. Lapsillehan on jo pitkään ollut omia harjoittelurinteitä ja alueita. Myös muut aloittelevat laskijat, niin miehet kuin naisetkin, löytävät meiltä itselleen sopivat sukset ja varusteet, jotka ovat sekä kauniita että värikkäitä.
Suosittelemme, että ette milloinkaan lähde ladulle ilman kunnollista pään suojausta. Vaikka tarkoituksenne ei olisikaan kaatua heti tasaisella paikalla, teihin voi hyvin törmätä toinen ohi kiitävä laskettelija tai vaikkapa rinnekone. Tapaukset ovat onneksi harvinaisia, mutta pään turvallisuudesta kannattaa aina pitää huolta. Huipulla auringon valo on paljon kirkkaampaa ja valkoisen lumen heijastus voimakkaampaa kuin alhaalla, siksi ei pidä unohtaa kunnollisia aurinkolaseja.


Perusasiat suksista


Sivuleikkauksen säde (R) on tärkein seikka, johon kannattaa kiinnittää ensisijaisesti huomiota. Se liittyy kokonaisvaltaisesti suksen muihin mittoihin, kärki-, vyötärö- ja kantaosan leveyteen ja pituuteen ja vaikuttaa suksen kääntyvyysominaisuuksiin. Kaikkein kapein vyötäröosa (minimisäde) on pujotteluun tarkoitetuissa suksissa. Maksimisäde R on syöksylaskusuksissa ja vähän sitä pienempi suurpujotteluun tarkoitetuissa suksissa. Molemmat kuuluvat carving- eli racing-kilpasuksiin.
Suksen pituus määrittelee sen vakavuuden, ja määritetään tavallisesti liukupinnan mukaan. Pisimpiä ovat tietysti syöksylaskusukset ja lyhimpiä pujottelusukset. Leveys on suoraan verrannollinen sivuleikkaukseen. Kaikkein leveimmät sukset tehdään rinteiden ulkopuolella lasketteluun ja kapeimpia ovat rinnekilpasukset. Yleissuksien mitat ovat keskiluokkaa.
Ominaisuuksista on mainittava vielä suksen jäykkyys, joka ottaa vastaan käännöksissä syntyviä kiertäviä voimia. Mutta mukavuuden vuoksi jäykkyyttä höllennetään kantaosassa. Kaikki suksen ominaisuudet määritetään sen valmistusprosessissa. Nykyaikainen suksi on kuin kerroskakku, jossa kukin kerros vastaa rakenteellisesta lujuudesta, optimijäykkyydestä, nopeusominaisuuksista tai käännöksien helppoudesta, kun sille annetaan tietty geometria. Autamme teitä valitsemaan arvoisenne vaihtoehdon juuri teidän tarpeisiinne!